Venstre i Køge afholder generalforsamling

Onsdag den 27. februar kl. 19.00
I Ravnsborghallens cafeteria
Ravnsborgvej 3, 4600 Køge

 

Stemmeret og valgbarhed ved generalforsamlinger har alle medlemmer, der har betalt kontingent senest 7 dage før generalforsamlingen.

Dagsorden ifl. Vedtægterne.

Der serveres kaffe og kage – pris kr. 40,00 afregnes på dagen.

Mødet starter kl. 18.00 med spisning. Der serveres Stegt Flæsk med kartofler og persillesovs. Pris kr. 99,00.

Tilmelding sker ved betaling direkte til Ravnsborghallen på MobilePay: 69766 eller på Kontonummer: 9077 458-07-68232

Senest 22. februar

 

Nye kræfter søges til bestyrelsen

Den 27. februar afholder Venstre i Køge generalforsamling. Her skal holdet sættes, som kan sikre Venstre et godt valg den 26. maj – hvor der er valg til Europa parlamentet og folketingsvalget, som skal afholdes senest 17. juni.

For mit eget vedkommende har jeg besluttet ikke at genopstille til formandsposten. Jeg fylder 70 den 26. maj og mener dermed det er tid til at overlade pladsen til nye og friske kræfter. Der vil også være en del udskiftning i bestyrelsen; idet følgende har valgt ikke at genopstille: Bente Yde Enert, Flemming Lehnert, Karsten Hecht-Nielsen, Hella Helvig Jensen samt Mads Møller.

Derfor, har du tid og lyst til at prøve kræfter med ledelsesarbejdet i foreningen, så mød op på generalforsamlingen. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker flere detaljer om opgaverne. Jeg vil fremhæve kassererposten, som bliver ledig. Kravene til regnskaberne i en politisk forening er stigende. Derfor er det vigtigt der er en vis kontinuitet ved denne opgave.

Ud fra erfaringerne i de forløbne år har bestyrelsen besluttet at foreslå, at bestyrelsen bliver mindre og dermed mere effektiv. Vi foreslå man reducerer antallet af bestyrelsesmedlemmer fra 9 til 7. Desuden foreslår vi, at bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år. Vores vedtægter giver mulighed for dette uden at vedtægterne skal ændres. Formanden vælges fortsat for 1 år.

Med venlig hilsen

Henning Bjørn Christiansen

 

 

Venstre vælger spidskandidat

Venstre i Køge vælger spidskandidat til kommunevalget i Køge torsdag den 28. marts 2019 klokken 1900.

Valget finder sted på Krohns køkken, Gammel Lyngvej 2, Køge,

Læs mere …

Vær med