Mette Jorsø

 

METTE JORSØ, 42 ÅR, KØGE MIDTBY

Mette er gift med Claus og sammen har de 3 børn, Isak på 3 år, Johan på 7 år og Roda på 10 år. Familien har også hundehvalpen Kakao. 

Mette har boet i Køge hele livet – på nær en afstikker til Paris, hvor hun boede et år. 

 

Mette er uddannet lærer og har undervist i fransk og dansk på bl.a. Kristinedalsskolen. Hvad mange ikke ved er, at Mette også er uddannet blomsterdekoratør og i 3 år har været selvstændig inden for det område. Boligindretning er Mettes store interesse sammen med byggeprojekter – så det hus familien bor i på Stormøllevej, bliver nok aldrig helt færdig. 

 

Mette sidder i dag i Køge Byråd og er 2. viceborgmester. Hun har gennem de sidste 4 år bestridt den tunge post som formand for Teknik- og Miljøudvalget og er i den forbindelse kommet til at kende hele Køge kommune rigtig godt. Mette er også næstformand i Økonomiudvalget, bestyrelsesmedlem i Køge Kyst og Kara/Novaren, formand for Trafiksikkerhedsrådet og Busborgergruppen, samt bestyrelsesmedlem i Connect Køge og medlem af Køge Erhvervsudviklingsråd. 

 

Mette brænder for politik og for rollen som leder af Venstres store byrådsgruppe. Hun leder under motto’et ”Sammen om forskellighed” for i Venstres byrådsgrupper er der nemlig et stort og interessant persongalleri. Mette har som person stor respekt for hver af de sager som de forskellige byrådsmedlemmer og kandidater brænder for. 

 

DE POLITISKE AMBITIONER

”Mit blå hjerte banker for Køge. Som borgmester vil jeg være synlig i hele kommunen for borgerne og for erhvervslivet. Velfærd er en svær størrelse at definere og derfor at det vigtigt for mig at finde ud af, hvad der er vigtigt for de forskellige borgere og virksomheder i alle områder af kommunen”

 

Mette Jorsø har en klar mærkesag og det er velfærd via udvikling. Mette har stor erfaring i at arbejde inden for budgetrammer, udfordre dem – og også se på, hvordan en kommune kan drives bedst muligt. Mette vil sammen med erhvervslivet sørge for skabe flere job i kommunen. 

 

Mette vil prioritere at renovere folkeskolerne i kommunen og sørge for, at skolerne igen får mulighed for nærhed i deres ledelse ved f.eks. at få pedellerne tilbage til skolerne. 

 

Mette vil gerne have at vi taler om ”det aktive seniorliv” og ”det værdig ældreliv”. I takt med at borgerne bliver ældre og heldigvis mere aktive, er kommunen nødt til at fokusere på at skabe områder og tilbud, som de aktive seniorer efterspørger.  Det værdig ældreliv er til de borgere, som har brug for hjælp i hjemmet og evt. i en beskyttet bolig, hvilket skal prioriteres i kommenen bl.a. ved at få duften af mad tilbage på plejehjemmene. 

Børnefamilier skal opleve at Køge Kommune er rammen om et godt hverdagsliv – og derfor er det vigtigt, at Køge Kommune rummer de krav der er fra børnefamilier. 

 

METTE JORSØ. Køge med blåt hjerte. 

Følg Mette på hendes facebook side: https://www.facebook.com/MetteJorsoe/

 

Skriv evt. en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venstre vælger spidskandidat

Venstre i Køge vælger spidskandidat til kommunevalget i Køge torsdag den 28. marts 2019 klokken 1900.

Valget finder sted på Krohns køkken, Gammel Lyngvej 2, Køge,

Læs mere …

Vær med