KEN KRISTENSEN, 45 ÅR, BJÆVERSKOV
- Gruppeformand for Køge Venstre byråd

 

Ken er opvokset i Bjæverskov og er nu tilbage igen efter en årrække i Køge. Ken er gift og har 2 drenge på hhv. 10 og 14 år. Fritiden går med sport, dels drengenes fodbold, men også løb og crossfitt, alt sammen med afsæt i de lokale idrætsforeninger. Sport og ski er en vigtig del af Kens familie liv.

Ken er uddannet i politiet og har været i mange forskellige afdelinger fra Ordenspolitiet via Narkopolitiet til beskyttelse i Rigspolitiet. Ken har derfor haft kontakt med alle samfundslag i Danmark  - fra misbrugeren på Vesterbro, til de simple kriminelle, rockere og til diplomater.

 

DE POLITISKE AMBITIONER

”Det er vigtigt at Køge Kommune skal være et trygt sted. Vi skal udnytte de muligheder den nye bandepakke, som regeringen  har vedtaget til at fortsætte den gode udvikling, som Køge er i gang med. Jeg synes Køge Kommune er et dejligt sted, og handler vi med rettidig omhu, kan vi sikre at kommunen bliver mindst lige så dejlig for vores børn og børnebørn – det og meget andet vil jeg gerne bidrage med i byrådet” siger Ken, der stiller op til byrådet for første gang.

 

Tryghed, forenings- og kulturliv, erhvervsliv, gode forhold for ældre er nogen af Kens mærkesager.

Der skal være plads til både breddeidræt og eliteidræt, da foreningslivet er med til, at skabe gode rammer for børn og unge. Kulturliv i form af kunst, museer og evt. udendørskoncerter skal være med til at markere Køge på landkortet. Ken mener, at vi skylder de ældre, hvor børnene er flyttet hjemmefra en mulighed for, at sælge deres ejendom, og have gode muligheder for køb af seniorboliger i kommunen. Samtidig mener Ken, at værktøjerne i bandepakken skal anvendes til fulde – så Køge kan forblive en tryg by.

Slutteligt mener Ken, at erhvervslivet skal have høj prioritet i kommunen, da vi skal have styrket det nuværende og tiltrække nyt til kommunen. Det tilvejebringer vækst og arbejdspladser - hvilket igen betyder færre på offentlig forsørgelse.

 

KEN KRISTENSEN – et liberalt hjerte i Køge Byråd for tryghed og velfærd.

Følg Ken via hans facebook

Skriv evt. en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venstre vælger spidskandidat

Venstre i Køge vælger spidskandidat til kommunevalget i Køge torsdag den 28. marts 2019 klokken 1900.

Valget finder sted på Krohns køkken, Gammel Lyngvej 2, Køge,

Læs mere …

Vær med