Helle Poulsen

Medlem af Skoleudvalget Medlem af Social- og Arbejdsmarkedsudvalget

Politiske tillidshverv

  • Medlem af Skoleudvalget
  • Medlem af Social- og Arbejdsmarkedsudvalget

Personlig info

Født 17. August 1974. Oprindeligt fra Svendborg. Bor i Bjæverskov med mand og to børn.

Beskæftigelse/uddannelse

Uddannet lære samt Uddannelses-, ervervs-, og karrierevejleder. Arbejder nu som UU_Vejleder hos UU Sorø i Sorø Kommune.

Tillidsposter

Tidligere formand for Områdebestyrelsen i Bjæverskov/Vemmedrup området.

Forhenværende næstformand i skolebestyrelserne på Skovboskolen og Gørslev Skole.

Mærkesager

Det frie valg skal styrkes: Det er vigtigt, at vi støtter op om og gør det nemmere for private at oprette fx private dagtilbud eller skoler.

Profilskoler i Køge Kommune: Jeg vil arbejde for at hver skole i kommunen får deres helt egen profil. Vores kommune er en kommune i stor vækst. Vi skal udnytte dette og sørge for, at vi er attraktive i forhold til at tiltrække nye børnefamilier. Vores skoler er et af de områder, der kan understøtte dette.

Inklusion i vores skoler skal styrkes: Inklusion er et vilkår. Alle børn har ret til en anstændig skolegang. Vi skal forbedre vilkårene for inklusion, således at den bliver til gavn for ALLE børnene – både de børn, der har specielle behov, OG de almindeligt fungerende børn. Vi skal ikke inkludere for enhver pris eller for at opfylde et krav om at inkludere en vis procentdel. Vi skal i hvert enkelt tilfælde kunne se børn og forældre i øjnene, og hvis et barn har behov for et specialtilbud, skal vi sørge for det. Vi skal fortsat sørge for, at pengene følger barnet – både den ene og den anden vej.

Flere og bedre fritidstilbud i HELE kommunen: Vi skylder vores børn og unge at have flere og bedre fritidstilbud – OGSÅ i lokalsamfundene.

Bliv aktiv