Køge Kommune skal også i fremtiden have livlige by- og handelsmiljøer. Vi skal støtte op om rammerne herfor. Der skal være tilstrækkelig antal ældreboliger og daginstitutionspladser i nærområderne. Jeg vil arbejde for langsigtige løsninger, hvor rettidig omhu, vilje til at finde løsninger og proaktiv dialog med borgere og virksomheder skal være i centrum.

VI KAN GØRE DET BEDRE!
Vi skal også i fremtiden have lokale butikker og aktiviteter. Vi skal sørge for gode rammer for erhvervslivet, en hurtig og smidig sagsbehandling og bakke op om lokale initiativer.

Garanti for daginstitutionspladser i nærområdet
Det skal være muligt at få daginstitutionsplads i nærområdet. Tilbud om plads langt fra ens bopæl fungerer ikke for en travl børnefamilie. Søskende skal tilbydes plads i samme institution.

Flere lokale ældreboliger
Det skal bygges flere ældre/seniorboliger, så vores seniorer kan sælge deres hus eller lejlighed, forblive i nærområderne og dyrke fællesskabet med kendte relationer.

Bedre rammer for erhverslivet
Køge Kommune er de seneste år hvert år rykket længere ned af ranglisten over erhvervsvenlige kommuner. Det kan og skal vi gøre bedre til gavn for os alle.

En boligpolitik i balance
Balancen mellem private boliger og almene boliger skal genoprettes. Der skal bygges flere private boliger, så vi følger de kommuner vi normalt sammenligner os med.

Fortæl mig, hvad du mener, vi skal gøre bedre!
METTE PRIVAT OG ARBEJDSMÆSSIGT
- Jeg er fra 1983, gift med Niklas og mor til vores dejlige døtre, Isabella og Caroline. Vi bor på Quistgaardsvej i Køge.
- Jeg er født og opvokset i Vemmedrup og Bjæverskov, hvor min mors familie er fra (Lidemark, Bjæverskov og Spanager).
- Jeg har gået på Vemmedrupskolen indtil 7. kl., hvorefter vi flyttede til Tyskland og Polen.
- Jeg er student fra Køge Gymnasium.
- Jeg sad i Køge Byråd fra 2006-2010.
- Jeg flyttede til København i 2010 for at færdiggøre mine jurastudier.
- Jeg er advokatuddannet og har en HD i International Business.
- Jeg har tidligere været frivillig i Københavns Retshjælp i fem år.
- Jeg arbejder som juridisk ansvarlig i et IT sikkerhedsfirma.
- Jeg er vokset op med Forsvaret tæt inde på livet. Derfor støtter jeg aktivt op om veteransagen.
- Jeg er bestyrelsesmedlem i Køge Kultur Fond og vil gerne støtte aktivt op om lokale kunstnere og det lokale kulturliv.